Park en Fly Rotterdam Airport

Op Rotterdam Airport heb je veel mogelijkheden om je auto te parkeren. Rotterdam Airport is qua grootte de derde luchthaven van Nederland. De luchthaven van Rotterdam verwerkt ruim 1,7 miljoen passagiers per jaar. Bekijk nu de beste parkeerplaatsen bij Rotterdam The Hague Airport

Goedkoop parkeren Rotterdam Airport

Als je vanaf Rotterdam The Hague Airport reist, is het fijn om de auto op het vliegveld of dichtbij het vliegveld te parkeren. Als je op zoek bent naar goedkoop parkeren bij Rotterdam Aiport, bekijk dan onderstaande opties. Wij hebben alvast het uitzoekwerk gedaan en de beste deal uitgezocht. Zo kan je kiezen voor parkeren op het terrein van EazzyPark, waar de shuttle je afzet vlak bij vertrekhal. Het grote voordeel van parkeren bij Rotterdam Airport, is dat je na een lange reis direct met de auto naar huis kan. De shuttle bussen brengen je van de aankomsthal naar de parkeerplaats.

Park Air Rotterdam

Beste keuze!

park air logo

Reserveer nu Park Air al vanaf €10,00 per dag.

Gratis Shuttle Bus
Binnen parkeren

Speed Parking Rotterdam

Laagste prijs!

speed parking rotterdam airport

Reserveer nu Speed Parking vanaf €9 per dag.

Gratis Shuttle Bus
Beveiligingscamera’s

Park Simply Rotterdam

Best beoordeeld

Reserveer nu Park Simply vanaf €12,00 per dag.

Valet Parking
Beveiligingscamera’s
parkeren op rotterdam airport

Parkeren op Rotterdam Airport

Je auto parkeren op Rotterdam Airport heeft vele voordelen. De parkeerplaatsen zijn bijna allemaal op loopafstand van de terminal. Bovendien kan je op enkele parkeerterreinen je auto gratis elektrisch opladen zodat je zo weer de weg op kunt zodra je bent geland. Dankzij de kentekenherkenning kun je snel de parkeerplaats op en af rijden. En je auto staat onder cameratoezicht wat ook een veilig en prettig gevoel geeft. Als je wil parkeren op Rotterdam Airport, heb je de volgende opties:

P1, P1A en P3: Op P1, P1A en P3 kan je langparkeren, de loopafstand van deze parkeerterreinen is ongeveer 10 minuten.

P2 Business parking: P2 is de business parking, hier ga je staan als je even kort wil parkeren. De loopafstand van P2 naar de terminal is ongeveer 2 minuten.

P7: Op P7 kan je voor zowel kort als langparkeren gaan staan. Parkeren op P7 is wel duurder maar hier staat tegenover dat je op slechts 2 minuten van de terminal geparkeerd staat.

parkeren rotterdam the hague airport

Lang parkeren Rotterdam Airport

Met lang parkeren is het vaak mogelijk om een vast tarief per dag of voor een aantal dagen te betalen. Je bent dan in verhouding stukken goedkoper uit dan wanneer je de auto op een parkeerplaats voor kort parkeren neer zet. Rondom Rotterdam Airport kun je de auto op verschillende parkeerplekken van het vliegveld zelf kwijt. De kosten voor parkeren verschillen vaak wel enorm met die van andere parkeerbedrijven in de buurt van het vliegveld. Daarom is het aan te raden om een vergelijking te maken voordat je een parkeerplek reserveert.

De parkeerplaatsen van Rotterdam Airport zelf zijn wel dicht bij de terminal gelegen. Je hoeft dan ook vaak maar een paar minuten te lopen vanaf je auto naar de terminal.

Valet Parking Rotterdam Airport

Valet Parking op Rotterdam Airport reserveren

Direct uitstappen bij het vliegveld – geef je sleutel af aan het Valet personeel.
Ervaringen personeel – met alle zorgvuldigheid wordt je auto geparkeerd.
De Valet Parking zorgt ervoor dat je auto bij terugkomst weer klaar staat bij de luchthaven.

Wil je nog luxer parkeren dan is het zelfs mogelijk dat je er zelf niets voor hoeft te doen. Hiervoor kun je gebruik maken van valet parking waarbij jouw auto wordt opgehaald. Je komt aan bij Rotterdam Airport, geeft jouw sleutels af en de auto wordt voor jou geparkeerd. Bij aanname van de sleutels wordt de kilometerstand genoteerd om misbruik van jouw auto te voorkomen. Valet parking op Rotterdam Airport is een luxe service die door verschillende parkeerbedrijven wordt aangeboden en brengt extra kosten met zich mee. Dit is handig als je haast hebt of veel bagage wilt meenemen.