Park Sleep Fly

Park Sleep Fly is een slimme manier om uitgerust op vakantie te gaan als je met vliegtuig op reis gaat. Als je met de auto naar een vliegveld vertrekt dan wil je deze ook parkeren. Vaak zijn de kosten voor parkeren in de buurt van een vliegveld behoorlijk hoog. Je hebt dan meestal de keuze tussen kort parkeren en lang parkeren. Er is nog een manier om jouw auto te kunnen parkeren en uitgerust te kunnen reizen. Met Park, Sleep & Fly parkeer je jouw auto voordelig bij een hotel en maak je gebruik van een overnachting. Vanaf het hotel reis je eenvoudig met een pendelbus naar het vliegveld.

Park Sleep Fly Deals

Zonder stress op het vliegveld aan komen is wel zo prettig als je een reis voor de boeg hebt. Daarom kun je kiezen voor Park, Sleep en Fly. Hierbij boek je een hotelovernachting bij een hotel in de buurt van het vliegveld van waar je vandaan vliegt. Dit is helemaal handig als je vroeg of juist laat vertrekt. Met de Park Sleep & Fly deals, kun je de auto parkeren bij het hotel waar je overnacht. De shuttle bus van het hotel brengt je naar het vliegveld. Bij terugkomst neem je dezelfde shuttle bus weer terug naar hotel. Als je een Park, Sleep & Fly deal boekt, dan hoef je geen extra kosten voor parkeren of shuttle bus te betalen. Je boekt een hotel overnachting inclusief parkeren en pendelbus. De Park Sleep & Fly deals worden aangeboden voor Schiphol Airport, Eindhoven Airport en Rotterdam Airport.

Park Sleep Fly Schiphol Airport

park sleep fly schiphol

Reserveer nu Schiphol P3 vanaf €8,50 per dag.

Gratis Shuttle Bus
Parkeerplaats van Schiphol

Meer informatie over Park Sleep Fly Schiphol

Park Sleep Fly Eindhoven Airport

park sleep fly eindhoven airport

Reserveer nu EazzyPark Schiphol vanaf €8,25 per dag.

Gratis Shuttle Bus
Beveiligingscamera’s

Meer informatie over Park Sleep Fly Eindhoven

Park Sleep Fly Rotterdam Airport

park sleep fly rotterdam airport

Reserveer nu NH Schiphol Airport vanaf €18,50 per dag – inclusief overnachting.

Inclusief hotelovernachting
Gratis Shuttle Bus

Meer informatie over Park Sleep Fly Rotterdam

park sleep fly

Wat is Park Sleep en Fly?

Zonder stress op het vliegveld aan komen is wel zo prettig als je een reis voor de boeg hebt. Daarom kun je kiezen voor Park, Sleep en Fly. Hierbij boek je een hotelovernachting bij een hotel in de buurt van het vliegveld van waar je vandaan vliegt. Dit is helemaal handig als je vroeg moet vertrekken. Met Park, Sleep & Fly kun je jouw auto bij het hotel parkeren waar je overnacht. In de ochtend kun je met een shuttle bus vanaf het hotel vertrekken en wordt je naar het vliegveld gebracht. Zodra je geland bent kun je terug komen bij het hotel met de shuttle bus. Door gebruik te maken van Park, Sleep & Fly betaal je geen extra kosten voor het parkeren van jouw auto. Het wordt steeds vaker toegepast door reizigers die vliegen vanaf Rotterdam Airport, Eindhoven Airport en Schiphol.

park sleep fly let hier op

Waar op letten bij Park Sleep & Fly

Als je ervoor kiest om gebruik te maken van Park, Sleep & Fly, dan moet je met een aantal punten rekening houden. Het is in eerste instantie belangrijk dat het hotel waar je overnacht in de buurt van het vliegveld van waar vandaan je volgende dag gaat vliegen. Nog belangrijker is de shuttle bus die aanwezig moet zijn om jou naar het vliegveld te brengen en bij terugkomst naar jouw auto kan brengen. Let er bij het kiezen van een Park, Sleep & Fly mogelijkheid op dat de kosten voor de shuttle bus en het parkeren van de auto bij de prijs zijn inbegrepen. Dan kom je achteraf niet voor verrassingen te staan en betaal je alleen voor de overnachting in het hotel waar je verblijft.

park sleep en fly hotel

Wat kost Park Sleep en Fly?

Bij de kosten die je voor Park, Sleep & Fly betaald zitten de kosten voor het parkeren van je auto, de overnachting in het hotel, het vervoer van het hotel naar het vliegveld en terug inbegrepen. Als je voor langere tijd op vakantie gaat of een reis van meerdere dagen gaat maken met het vliegtuig dan is de prijs die je in totaal betaald voor het gebruik van Park, Sleep & Fly in veel gevallen niet veel hoger dan wanneer je de auto lang wilt parkeren in de buurt van het vliegveld. Dus ook als je niet vroeg hoeft te vliegen kan Park, Sleep & Fly een goedkope manier zijn om de auto voor langere tijd te parkeren op de luchthaven. De Park Sleep en Fly deals zijn veelal te boeken vanaf 100 euro.

Valet Parking Schiphol

Valet Parking op Schiphol reserveren

Sleutel afgeven op Schiphol Airport en direct door op reis.
Professionele service – je auto wordt zorgvuldig geparkeerd.
Bij terugkomst staat je auto weer op Schiphol Airport klaar.

Met valet parking op Schiphol hoef je zelf niet op zoek te gaan naar een parkeerplek om vervolgens een stuk te moeten lopen naar de vertrekhal op Schiphol. Door gebruik te maken van deze service wordt het parkeren van jouw auto en het toezicht hierop voor jou geregeld. Je geeft in dat geval de autosleutels bij aankomst op Schiphol aan een medewerker van het parkeerbedrijf, waarna deze jouw auto op een geschikte plek parkeert. Zodra je terugkomt van de reis en je de auto weer nodig hebt wordt deze voor jouw opgehaald en klaargezet. Voor het gebruik van valet parking betaal je vaak extra, maar het kan in een aantal gevallen handig zijn. Als je veel bagage hebt dan hoef je geen grote stukken te lopen of met een pendelbus te reizen voordat je daadwerkelijk op Schiphol bent. Ook als je weinig tijd hebt dan kan valet parking zeer handig zijn. Op het moment dat je aan komt op Schiphol, worden de sleutels overhandigd en wordt de huidige kilometerstand van de auto genoteerd. Dit gebeurd om misbruik van jouw auto te voorkomen.