Park en Fly Eindhoven Airport

Als je op reis gaat met het vliegtuig vanaf Eindhoven Airport dan is het wel zo prettig om jouw auto veilig te kunnen parkeren. Eindhoven Airport verwerkt jaarlijks meer dan 5 miljoen passagiers. Parkeren op het vliegveld van Eindhoven is dan ook goed geregeld.

Goedkoop parkeren Eindhoven Airport

Voor het maken van de beste keuze voor het parkeren van jouw auto in de buurt van Eindhoven Airport, kun je hier een vergelijking maken. Aan de hand van jouw wensen, kun je een keuze maken voor een geschikt parkeerbedrijf. Zo kun je aangeven hoe lang je wilt parkeren, of je de auto in de buurt van Eindhoven Airport wil parkeren, je gebruik wilt maken van een shuttle bus of dat je gebruik wilt maken van valet parking waar jouw auto voor je geparkeerd wordt. Aan de hand van deze criteria kun je eenvoudig een keuze maken en een parkeerplek reserveren in de buurt van Eindhoven Airport.

EazzyPark Eindhoven

Beste keuze!

eazzypark logo

Reserveer nu EazzyPark vanaf €9,00 per dag.

Gratis wijzigen tot 24 uur van te voren
Gratis Shuttle Bus
Beveiligingscamera’s

SchippersStop Eindhoven

Laagste prijs!

schipperstop parkeren logo

Reserveer nu SchippersStop vanaf €5 per dag.

Gratis Shuttle Bus
Beveiligingscamera’s

Euro-Parking Eindhoven

Vlak bij het vliegveld!

euro parking eindhoven logo

Reserveer nu Euro-Parking vanaf €7,50 per dag.

Park & Walk: 400m van het vliegveld
Beveiligingscamera’s

Parkeren op Eindhoven Airport

Je kunt ook parkeren op de parkeerplaatsen van Eindhoven Airport zelf. De parkeerplaatsen zijn makkelijk te belopen. Enkel voor P8 zal je gebruik moeten maken van de gratis shuttle bus. Er zijn ook veel overdekte parkeerplaatsen op Eindhoven Airport. Er zijn meerdere opties je kunt dichtbij de terminal parkeren maar als je goedkoper wilt parkeren dan zul je je wat verder van de parkeerplaats naar de terminal moeten lopen. De parkeerplaatsen zijn verdeeld als volgt verdeeld.

P1 Gold parking: De P1 parkeerplaats is vlakbij de terminal.

P3 Silver parking: Als je de auto op P3 parkeert dan sta je 5 minuten van de terminal vandaan.

P4 & P5 Bronze parking: Op 7 minuten van de terminal liggen P4 en P5

P8 Bronze en budget parking: Als je op P8 parkeert dan zal je gratis met de shuttle bus naar de terminal gebracht worden. Op P8 zijn er bronze parkeerplaatsen en enkele budget plaatsen. Je kunt op P8 vrij goedkoop parkeren, al voor €7,- per dag. Deze parkeerplaatsen zijn alleen online te reserveren.

De bovengenoemde parkeerplaatsen zijn van Eindhoven Airport zelf. Als je goedkoper wilt parkeren dan zul je bij de particuliere parkeerbedrijven een parkeerplaats moeten reserveren.

eindhoven airport parkeren

Lang parkeren Eindhoven Airport

Vertrek je voor een reis met het vliegtuig vanaf Eindhoven Airport en wil je de auto voor een langere periode parkeren, dan zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Als je zo voordelig mogelijk wilt parkeren dan kun je de auto het beste parkeren bij één van de omliggende parkeerbedrijven. Je bent dan aanzienlijk goedkoper uit dan wanneer je de auto bij Eindhoven Airport parkeert. Let bij het maken van een keuze op de prijs die je gaat betalen, de service die je hiervoor ontvangt en afstand van de parkeerplek tot Eindhoven Airport. Ook kun je aangeven of je de auto overdekt wilt parkeren. Dit is niet bij alle parkeerbedrijven mogelijk.

Valet Parking Eindhoven

Valet Parking op Eindhoven Airport reserveren

Direct uitstappen bij het vliegveld – geef je sleutel af aan het Valet personeel.
Ervaringen personeel – met alle zorgvuldigheid wordt je auto geparkeerd.
De Valet Parking zorgt ervoor dat je auto bij terugkomst weer klaar staat bij de luchthaven.

Een andere zeer handige manier van het parkeren van jouw auto, op moment dat je gaat vliegen, is door gebruik te maken van valet parking. Veel parkeerbedrijven rondom Eindhoven Airport maken gebruik van valet parking. Met valet parking kom je met de auto aan bij het vliegveld en overhandig je vervolgens de sleutels aan een medewerker van het parkeerbedrijf. Jouw auto wordt dan geparkeerd en jij kunt aan boord van vliegtuig gaan. Als je terugkomt wordt ervoor gezorgd dat jouw auto klaar staat zodat je direct kunt in stappen. Valet parking kan zeer handig zijn als je veel bagage hebt of als je weinig tijd hebt om de auto zelf te parkeren. Voor het gebruik van valet parking worden door het parkeerbedrijf wel extra kosten gerekend.