Parkeren Eindhoven Airport 2019-07-17T15:42:51+02:00

Eazzypark

50,- 8 dagen
 • Recht tegenover vliegveld
 • Best beveiligde optie
 • Geen wachttijden
 • Eenvoudig annuleren en wijzigen

Parkos

40,-8 dagen
 • Goede service
 • Goedkope plaatsen
 • Gratis annuleren en wijzigen
 • Klantenservice goed bereikbaar

Central parking

69,-8 dagen
 • Aanname bij de vertrekhal
 • 24/7 beveiliging en camera toezicht
 • Eenvoudig annuleren en wijzigen
 • Professionele chauffeurs

Parkeren Eindhoven Airport

Eindhoven Airport verwerkt jaarlijks meer dan 5 miljoen passagiers en dit aantal neemt jaarlijks nog steeds toe. Parkeren op Eindhoven Airport is ondanks het grote aantal passagiers nog steeds prima te doen.

Als je op reis gaat met het vliegtuig vanaf Eindhoven Airport dan is het wel zo prettig om jouw auto veilig te kunnen parkeren. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. Je kunt er voor kiezen om jouw auto direct bij de luchthaven zelf te parkeren maar het nadeel hiervan is dat je dan vaak hoge kosten kwijt bent. Rondom Eindhoven Airport zijn veel verschillende parkeerbedrijven waarbij je jouw auto tegen een scherp tarief kunt parkeren. Staat de auto verder van Eindhoven Airport geparkeerd dan kun je vaak gebruik maken van een shuttle bus om snel bij de vertrekhal te zijn. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van valet parking in sommige gevallen. Hierbij wordt jouw auto voor je geparkeerd zodat je zelf niet op zoek hoeft naar een parkeerplek.

Lang Parkeren Eindhoven Airport

Vertrek je voor een reis met het vliegtuig vanaf Eindhoven Airport en wil je de auto voor een langere periode parkeren, dan zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Als je zo voordelig mogelijk wilt parkeren dan kun je de auto het beste parkeren bij één van de omliggende parkeerbedrijven. Je bent dan aanzienlijk goedkoper uit dan wanneer je de auto bij Eindhoven Airport parkeert. Let bij het maken van een keuze op de prijs die je gaat betalen, de service die je hiervoor ontvangt en afstand van de parkeerplek tot Eindhoven Airport. Ook kun je aangeven of je de auto overdekt wilt parkeren. Dit is niet bij alle parkeerbedrijven mogelijk.

Lees verder

Parkeerbedrijven vergelijken

Voor het maken van de beste keuze voor het parkeren van jouw auto in de buurt van Eindhoven Airport, kun je hier een vergelijking maken. Aan de hand van jouw wensen, kun je een keuze maken voor een geschikt parkeerbedrijf. Zo kun je aangeven hoe lang je wilt parkeren, of je de auto in de buurt van Eindhoven Airport wil parkeren, je gebruik wilt maken van een shuttle bus of dat je gebruik wilt maken van valet parking waar jouw auto voor je geparkeerd wordt. Aan de hand van deze criteria kun je eenvoudig een keuze maken en een parkeerplek reserveren in de buurt van Eindhoven Airport.

Goedkoop Parkeren Eindhoven Airport

Als je goedkoop wilt parkeren op Eindhoven Airport dan zul je bijtijds een parkeerplek moeten reserveren. Je kunt online de voordeligste parkeerplaatsen reserveren bij de luchthaven van Eindhoven. Door de aanbieders van parkeerplaatsen te vergelijken zul je zien dat je flink kunt besparen op de kosten van het parkeren. De prijzen voor het parkeren op Eindhoven Airport verschillen namelijk behoorlijk. Bij het vergelijken zul je ook de service van de particuliere parkeerbedrijven en de afstand naar de luchthaven van de parkeerplaats mee moeten nemen.

Op onze website hebben we alle aanbieders online gezet zodat je snel en overzichtelijk de parkeerbedrijven kunt vergelijken. Reizen is al duur genoeg dus het is fijn als je voordelig kunt parkeren op Eindhoven Airport.

lang parkeren Eindhoven

Parkeerplaatsen Eindhoven Airport

Je kunt ook parkeren op de parkeerplaatsen van Eindhoven Airport zelf. De parkeerplaatsen zijn makkelijk te belopen alleen voor P8 zal je gebruik kunnen maken van de gratis shuttle bus. Er zijn ook veel overdekte parkeerplaatsen op Eindhoven Airport.

Er zijn meerdere opties je kunt dichtbij de terminal parkeren maar als je goedkoper wilt parkeren dan zul je je wat verder van de parkeerplaats naar de terminal moeten lopen. De parkeerplaatsen zijn verdeeld als volgt verdeeld.

Lees verder

P1 Gold parking
Als je op P1 parkeert dan sta je vlakbij de terminal.

P3 Silver parking
Als je de auto op P3 parkeert dan sta je 5 minuten van de terminal vandaan.

P4 & P5 Bronze parking
Op 7 minuten van de terminal liggen P4 en P5

P8 Bronze en budget parking
Als je op P8 parkeert dan zal je gratis met de shuttle bus naar de terminal gebracht worden. Op P8 zijn er bronze parkeerplaatsen en enkele budget plaatsen. Je kunt op P8 vrij goedkoop parkeren, al voor €7,- per dag. Deze parkeerplaatsen zijn alleen online te reserveren.
De bovengenoemde parkeerplaatsen zijn van Eindhoven Airport zelf. Als je goedkoper wilt parkeren dan zul je bij de particuliere parkeerbedrijven een parkeerplaats moeten reserveren.

Valet Parking Eindhoven Airport

Een andere zeer handige manier van het parkeren van jouw auto, op moment dat je gaat vliegen, is door gebruik te maken van valet parking. Veel parkeerbedrijven rondom Eindhoven Airport maken gebruik van valet parking. Met valet parking kom je met de auto aan bij het vliegveld en overhandig je vervolgens de sleutels aan een medewerker van het parkeerbedrijf. Jouw auto wordt dan geparkeerd en jij kunt aan boord van vliegtuig gaan. Als je terugkomt wordt ervoor gezorgd dat jouw auto klaar staat zodat je direct kunt in stappen. Valet parking kan zeer handig zijn als je veel bagage hebt of als je weinig tijd hebt om de auto zelf te parkeren. Voor het gebruik van valet parking worden door het parkeerbedrijf wel extra kosten gerekend.

Lees verder

Park and Walk

Als je de auto graag dicht bij de vertrekhal van Eindhoven Airport wilt parkeren, dan kun je het beste gebruik maken van een parkeerplaats die beschikt over Park and Walk. In dat geval bevindt de parkeerplaats zich vlakbij de vertrekhal van Eindhoven Airport. Je bent dan vaak binnen een aantal minuten vanaf jouw auto bij de luchthaven. Als je weinig bagage bij je hebt dan is dit zeker aan te raden. Heb je meer bagage bij je, dan is het aan te raden om te kiezen voor een parkeerplaats waarbij gebruik wordt gemaakt van een shuttle bus of valet parking. In dat geval wordt je met bagage naar het vliegveld gereden.

Shuttle bus parkeren

Shuttle bus parkeren is een manier van parkeren waarbij je jouw auto voor langere tijd op een parkeerplaats kan zetten. Vanaf de parkeerplaats gaat een shuttle bus meerdere malen per uur binnen een aantal minuten naar Eindhoven Airport. Je betaald voor het gebruik van deze shuttle bus geen extra kosten en ook voor de terugreis kun je zo instappen bij het vertonen van jouw parkeerkaart. Parkeerbedrijven die gebruik maken van een shuttle bus bevinden zich vaak verder van Eindhoven Airport vandaan. Het voordeel hiervan is wel dat de kosten meestal een stuk lager liggen dan bij parkeerbedrijven die zich rondom Eindhoven Airport hebben gevestigd.

Park, Sleep & Fly

Als je eerder op de luchthaven moet zijn dan is het wel zo handig dat je in de buurt van Eindhoven Airport kunt slapen. Natuurlijk moet je dan ook de auto kwijt. Het is in dat geval niet handig om een hotel te boeken, om vervolgens de volgende ochtend de auto ergens te parkeren en dan naar het vliegveld te gaan. Hiervoor kun je gebruik maken van Park, Sleep & Fly. Je parkeert de auto bij een hotel en maakt gebruik van een overnachting. De volgende ochtend kun je gebruik maken van een shuttle bus die jou naar Eindhoven Airport brengt. Zodra je terug komt kun je met dezelfde shuttle bus weer terug naar het hotel om bij jouw auto terecht te komen. Je betaalt in de meeste gevallen alleen voor de overnachting van het hotel. De auto kan dan vaak kosteloos bij het hotel geparkeerd blijven zolang jij op reis bent.

Handig om te weten

Als je voor een korte periode op reis gaat of alleen mensen gaat brengen of halen, dan kun je het beste kiezen om de auto kort te parkeren bij Eindhoven Airport. Om gebruik te maken van valet parking worden extra kosten rekening gebracht. Hiervoor krijg je vaak wel uitstekende service terug. Op het moment dat je de autosleutels afgeeft wordt er zorgvuldig met jouw auto om gegaan. Zo wordt bijvoorbeeld de kilometerstand van de auto op dat moment genoteerd om misbruik van de auto te voorkomen. Bepaal voor het maken van een vergelijking welke wensen je hebt. Wil je de auto voor langere tijd parkeren, wil je zo min mogelijk betalen en wil je bijvoorbeeld wel of niet gebruik maken van een shuttle bus om jouw naar Eindhoven Airport te brengen.