Shuttle Bus parkeren

Shuttle bus parkeren

Shuttle Bus parkeren op het vliegveld

Er zijn verschillende manieren om bij een vliegveld te komen wanneer je op reis gaat. Je kunt gebruik maken van het openbaar vervoer, je kunt gebracht worden of je kunt zelf met de auto naar het vliegveld gaan. Als je zelf met de auto naar het vliegveld gaat en ook op reis gaat, dan is het wel zo prettig dat je de auto kunt parkeren op een plek waar deze veilig staat en waar het toezicht op de auto wordt gehouden. Het is bij veel vliegvelden daarom altijd mogelijk om de auto te parkeren op betaalde parkeerplaatsen. Als je gebruik maakt van een parkeerplaats die wat verder weg is van het vliegveld dan kun je in veel gevallen gebruik maken van een shuttle bus.

Het voordeel van Shuttle Bus parkeren bij het vliegveld

Door gebruik te maken van een parkeerplaats met een shuttle bus bespaar je vaak op de kosten voor parkeren. De reden hier voor is dat deze parkeerplaatsen zich vaak verder van het vliegveld vandaan bevinden. Met de shuttle bus kun je van jouw auto naar het vliegveld worden gebracht. Zodra je weer terug bent van jouw reis kun je eenvoudig met de shuttle bus weer terug naar de parkeerplaats worden gebracht. Deze shuttle bussen rijden vaak meerdere malen per uur van de parkeerplaats naar het vliegveld en andersom. Je bent dan in veel gevallen binnen een paar minuten op het vliegveld. Vooral bij het parkeren op Schiphol en Eindhoven Airport is deze service erg fijn.

Als je gebruik maakt van shuttle bus parkeren dan zitten daar verschillende voordelen aan. Zo is het bijvoorbeeld handig als je veel bagage hebt en voor langere tijd op vakantie gaat. Je kunt de auto dan parkeren en met de shuttle bus en je bagage naar het vliegveld gaan. Dat is een stuk prettiger dan wanneer je nog een heel eind moet lopen met de bagage. Een ander voordeel van shuttle bus parkeren is dat de kosten voor het gebruik van de shuttle bus in veel gevallen zijn inbegrepen bij de prijs voor het parkeren. Bij terugkomst kun je zo in de shuttle bus stappen om weer naar jouw auto gebracht te worden.

Wat zijn de kosten voor Shuttle Bus parkeren bij de luchthaven

Als je een parkeerplaats hebt gevonden voor je auto in de buurt van een vliegveld die gebruik maakt van een shuttle bus om jou weg te brengen, dan betaal je vaak geen extra kosten. De kosten voor het gebruik van de shuttle bus zitten bij de kosten voor het parkeren inbegrepen. Dit is in de meeste gevallen onderdeel van de service die door het parkeerbedrijf wordt verzorgd. Zodra je terug komt van jouw reis kun je aan de hand van jouw parkeerkaart aantonen dat je met de shuttle bus weer terug naar de auto gebracht kan worden. Ook voor de terugreis betaal je dan geen extra kosten..

In sommige gevallen kan het voor komen dat de kosten voor het gebruik van de shuttle bussen niet zijn inbegrepen bij de prijs voor parkeren. In deze gevallen kun je vaak een kaartje kopen of gebruik maken van de ov-chipkaart. Het nadeel hier van is dat je dan wel extra betaald voor het gebruik van de shuttle bus. Ook om terug te komen bij de parkeerplaats betaal je dan extra. Het is daarom belangrijk om bij het reserveren van een parkeerplaats en het kiezen van een parkeerbedrijf op te letten of de kosten voor het gebruik van de shuttle bus zijn inbegrepen of niet.

Let hier op bij het boeken van een Shuttle Bus parkeerplaats

Als je gebruik wilt maken van een parkeermogelijkheid die jou met een shuttle bus naar het vliegveld kan brengen, dan is het verstandig dat je rekening houdt met een aantal zaken. Let er bij het reserveren van de parkeerplek op dat de kosten voor het gebruik van de shuttle bus ook bij parkeren zijn inbegrepen. Dit geldt niet alleen voor de heenreis maar ook voor de terugreis. Ook wanneer je gebruik maakt van Park, Sleep & Fly is het belangrijk dat de kosten voor het gebruik van de shuttle bus en het parkeren van de auto bij het hotel bij de prijs inbegrepen zijn. Is dit niet het geval dat is de kans groot dat je nog extra geld betalen voor het gebruik van de shuttle bus of een taxi die jou weg kan brengen.

Shuttle Bus parkeren Schiphol Airport

Bekijk nu de opties en vergelijk tarieven van de verschillende aanbieders voor Shuttle Bus parkeren op Schiphol Airport.

Shuttle Bus parkeren Eindhoven Airport

Bekijk nu de opties en vergelijk tarieven van de verschillende aanbieders voor Shuttle Bus parkeren op Eindhoven Airport.

Shuttle Bus parkeren Rotterdam Airport

Bekijk nu de opties en vergelijk tarieven van de verschillende aanbieders voor Shuttle Bus parkeren op Rotterdam Airport.