Valet parking Airport

Valet Parking

Valet parkeren op het vliegveld

Misschien heb je er wel eens van gehoord, valet parking. Als je gebruik maakt van valet parking dan wordt jouw auto voor je geparkeerd. Hier kun je ook gebruik van maken als je van plan bent om voor een lange of korte periode op reis te gaan. Bij luchthavens zoals Schiphol, Rotterdam Airport en Eindhoven Airport zijn verschillende bedrijven gevestigd die jou deze mogelijkheid bieden. Dit is zeer handig op het moment dat je haast hebt of dat je met veel bagage op reis gaat. Valet parking is een luxe service en zeer handig maar het brengt wel extra kosten met zich mee.

Wat is Valet Parking op het vliegveld?

Valet parking is een luxe manier om jouw auto te parkeren. In dat geval kom je aan bij een vliegveld en geef je de sleutels van jouw auto af aan een medewerker van een parkeerbedrijf. Er wordt gezorgd dat de kilometerstand van de auto genoteerd is zodat er geen misbruik kan worden gemaakt van jouw auto. Vervolgens hoef jij niet na te denken over het vinden van een parkeerplek en kun je inchecken, bagage afgeven en aan boord van het vliegtuig gaan. Het parkeerbedrijf zorgt vanaf dat moment voor de veiligheid en het toezicht op jouw auto. Bij het parkeren op Schiphol is dit erg handig aangezien je dit veel tijd bespaart. De auto wordt op dat moment veilig geparkeerd door de medewerker aan wie je de sleutels hebt overhandigd. Zodra je terugkomt wordt door het parkeerbedrijf in de gaten gehouden of jouw vlucht vertraging heeft of binnenkort gaat landen. Zodra je uit de aankomsthal stapt, zal je worden opgewacht door iemand die jouw auto al klaar heeft staan. Zo kun je direct vertrekken!

Wat zijn de voordelen van Valet parking op de airport?

Er zijn verschillende redenen te bedenken om te kiezen voor valet parking als je met de auto naar het vliegtuig komt. Je bent bijvoorbeeld snel klaar om aan boord van het vliegtuig te gaan omdat jouw auto voor je geparkeerd wordt. Dit kan handig zijn als je weinig tijd hebt op het moment dat je aan komt. Ook kun je goed kiezen voor valet parking als je veel bagage bij je hebt. Omdat je voor de vertrekhal uit stapt, kun je ook de bagage direct meenemen. Je hoeft dan niet in een shuttle bus of over een langere afstand met de bagage te sjouwen

Wat zijn de kosten voor Valet Vliegveld?

Als je gebruik wilt maken van valet parking dan betaal je wel extra voor deze luxe service. Omdat de auto gehaald en gebracht wordt moeten de kosten voor de medewerker ook betaald worden. In ruil daarvoor krijg je vaak wel uitstekende service, wordt er zorgvuldig met jouw auto omgegaan en hoef je zelf natuurlijk niet op zoek naar een parkeerplek. Voor het gebruik van valet parking betaal je vaak voor een bepaald aantal dagen parkeren waarbij de kosten voor valet parking zijn inbegrepen. Op Schiphol Airport kost de Valet service bijvoorbeeld rond de 75 euro, waarna je 5,50 euro per uur met een maximum van 45 euro per dag. Je kan dus uit gaan van een bedrag van 45 euro per dag en 75 euro voorrijkosten.

Valet Parking Schiphol Airport

Bekijk nu de opties en vergelijk tarieven van de verschillende aanbieders voor Valet Parking op Schiphol Airport.

Valet Parking Eindhoven Airport

Bekijk nu de opties en vergelijk tarieven van de verschillende aanbieders voor Valet Parking op Eindhoven Airport.

Valet Parking Rotterdam Airport

Bekijk nu de opties en vergelijk tarieven van de verschillende aanbieders voor Valet Parking op Rotterdam Airport.