Lang parkeren vliegveld

kort parkeren

Lang parkeren op het vliegveld

Als het nodig is om de auto langer te parkeren dan kun je beter kiezen voor een parkeerplaats voor lang parkeren. Daar betaal je een vast bedrag per dag of voor een aantal dagen om de auto onder toezicht en beveiligd neer te zetten. Ook dit is vaak mogelijk vlakbij de vertrek- en aankomsthallen. Als je kiest voor een parkeerplaats voor lang parkeren die verder weg is dan kun je vaak met een pendelbus naar het vliegveld gaan en weer terug. Lang parkeren is in deze gevallen dan een stuk goedkoper, de kosten voor het vervoer naar het vliegveld en terug naar de parkeerplaats met de pendelbus zijn dan vaak ook bij de kosten voor het parkeren inbegrepen. Blijf je korter weg, kan je altijd kiezen voor kort parkeren.

Het voordeel van lang parkeren bij het vliegveld

Het grote voordeel van lang parkeren bij het vliegveld, is dat je de auto veilig kan laten staan. Bij kort parkeren mag je de auto vaak maar maximaal 48 uur laten staan. Bij lang parkeren daarentegen, mag je de auto je gehele vakantieperiode laten staan. Of je nou 1 week of 4 weken op vakantie gaat, je kan de auto veilig en onder toezicht parkeren. Bij het lang parkeren heb je vaak twee opties, je kiest voor overdekt of niet overdekt parkeren. Tegenwoordig zijn de meeste parkeergarages uitgerust met camera beveiliging, dus je hoeft je in ieder geval geen grote zorgen te maken om inbrekers. Lang parkeren betaal je veelal per dag en de totaalprijs is dus afhankelijk van het aantal dagen dat je weg blijft.

Lang parkeren – dichtbij bij het vliegveld

Bij veel vliegvelden is het ook mogelijk om de auto te parkeren als je voor een korte reis weg gaat. Als je minder dan 48 uur gebruik maakt van de mogelijkheid tot kort parkeren dan betaal je vaak een vast tarief per dag. Let er wel op dat je niet langer parkeert dan de aangegeven tijd. In dat geval worden er vaak extra kosten in rekening gebracht en gaat het dag tarief voor parkeren omhoog. Deze maatregel wordt genomen om ervoor te zorgen dat mensen niet te lang gebruik maken van de mogelijkheid om kort te parkeren. Als je niet zeker weet hoe lang je weg bent op reis dan kun je er beter voor kiezen om de auto niet te parkeren bij een kort parkeren plaats.

Wat zijn de kosten voor lang parkeren bij de luchthaven

De kosten voor lang parkeren zijn afhankelijk van een aantal keuzes. Zo zal je eerst moeten beslissen of je bij het vliegveld of wat verder weg wilt parkeren. Het grote voordeel van bij het vliegveld parkeren is natuurlijk de korte afstand, maar daar staat ook tegenover dat de prijs vaak hoger is. Je kan er daarnaast ook voor kiezen om wat verder weg te parkeren bij één van de aanbieders. Je kan er dan voor kiezen met een shuttle bus of met het OV naar het vliegveld vanaf de parkeerplaats te reizen. De kosten voor lang parkeren op Schiphol Airport zijn 44 euro voor de eerste 24 uur en daarna betaal je 8,50 euro per dag.

Lang parkeren Schiphol Airport

Bekijk nu de opties en vergelijk tarieven van de verschillende aanbieders voor lang parkeren op Schiphol Airport.

Lang parkeren Eindhoven Airport

Bekijk nu de opties en vergelijk tarieven van de verschillende aanbieders voor lang parkeren op Eindhoven Airport.

lang parkeren Rotterdam Airport

Bekijk nu de opties en vergelijk tarieven van de verschillende aanbieders voor lang parkeren op Rotterdam Airport.